WAND.Education, pe scurt :

CREATOR DE CONTINUT : PREZENTARI si JOCURI EDUCATIONALE in doar 60 secunde

Profesorii pot crea usor conținut educațional de calitate si interactiv, conform cu curriculumul național.

Cel ce a creat lectii in Powerpoint, va imbratisa imediat avantajele platformei. Puteti crea continut  sau o activitate mult mai rapid, mai interactiv, pornind de la fisierele din computerul personal sau folosind uriasa biblioteca online, integrata direct cu Wand (ex Google images, Youtube, Pixabay, etc)

Lecțiile digitale sunt interactive și atractive pentru elevi

Conținutul creat în cadrul platformei Wand este interactiv și necesită aportul elevilor în rezolvarea temelor, aspect ce face lecțiile Wand.education atractive și interesante de rezolvat pentru elevi.

O lectie, test sau joc creat in platforma, poate fi utilizat si editat si de alti profesori din cadrul scolii, sau, cu permisiunea autorilor, la nivel national.

PLATFORMA DE EVALUARE : INTERACTIV si DISTRACTIV

Profesorii pot livra conținutul create către elevi, pe orice dispozitiv sau platformă: PC, Mac, Tabletă sau Telefon Inteligent, simuland online experienta din clasa. Evaluarea este interactiva, cu afisarea imediata a rezultatelor,  si tot procesul  creaza real interes din partea elevilor.

PLATFORMA DE MONITORIZARE PROGRES

Profesorii au acces permanent la rapoarte avansate de progres

La finalul fiecărei lecții, profesorii pot vizualiza progresul fiecărui elev și poate veni cu un suport personalizat si foarte detaliat pentru problemele fiecărui elev, ajutând eficient acei elevi care au cea mai mare nevoie de ajutor.