Compania WING este partenerul local al WAND.Education UK ,

abilitat să vândă, implementeze și să asigure servicii de suport tehnic pentru platforma WAND în România. Împreună cu producătorul platformei – oferim WAND.Education pentru utilizare gratuită, pentru profesori, elevi și părinți, până la finalul anului școlar curent.

Ce este mai puțin știut,

este ca procesul transformational, de implementare si mai ales de adoptie  a unei platforme digitale in cadrul institutiei de invatamant, presupune un efort concertat si semnificativ, din partea tuturor celor implicati si afectati, si anume:

Profesori – ce vor trebui să schimbe rapid și uneori fundamental – metoda și instrumentele de predare

Personalul tehnic al școlii (acolo unde acesta există) – ce va prelua procesul de înrolare a sute de elevi și profesori în timp record, și va fi asaltat cu mii de întrebări tehnice sau mai puțin 😊, despre « ce nu merge » sau « cum se face »…

Elevi – ce vor avea nevoie să descopere noi motive  de menținere a atenției și interesului în noul proces de transfer de cunoștințe

Parinti – ce vor trebui să se familiarizeze primii cu noile tehnologii și metode de predare, devenind uneori extensia directă a profesorului în procesul de învățare și .. adaptare

Noi, cei de la WING, avem experiența practică, dobândită în România, a minimizării și depășirii împreună cu cei implicați – a tuturor acestor mici dificultăți în procesul de digitalizare a unei școli, oferind servicii complete de portare în digital a unei instituții de învățământ, rapid și cu minim de efort…

ÎN PROCESUL DE DIGITALIZARE,

acționăm ca extensia tehnică a școlii, ocupându-ne de tot ce este necesar portării în mediul online a întregii activități de predare și testare a elevilor dumneavoastră, prin următoarele:

  • Servicii de înrolare și grupare a elevilor și profesorilor pe clase, respectiv discipline, în vederea accesării și utilizării platformei WAND.Education.
  • Tele – training pentru profesori, în vederea înțelegerii resurselor implicite oferite de platforma WAND, ca suport în crearea de conținut educațional.
  • Tele – laboratoare practice, de asistență pentru profesori în crearea, pas cu pas, a lecțiilor și testelor de evaluare, pornind fie de la lecțiile deja create de aceștia anterior, de exemplu resurse Powerpoint, fișe PDF, sau folosind biblioteci multimedia cu animații, filme, imagini, lecții și teste din platformă sau din mediul online: Google images, YouTube, etc).
  • Tele – Training în vederea personalizării rapoartelor de performanță obținute din platforma
  • Asistență tehnică pe perioada desfășurării cursurilor școlare.

GRATUIT, adăugăm serviciilor de mai sus următoarele :

 

1. Asistență în înrolarea tuturor elevilor și profesorilor în mediul digital, prin crearea de adrese de email.

2. Tele-asistența și distribuția de ghiduri personalizate pentru profesori, elevi și parinți în procesul de înrolare și configurare a platformelor de colaborare video (video conferință pentru ore online).

Pentru detalii și resurse suplimentare gratuite, vă invităm cu drag să ne contactați: